Sport

say cheese and run

Simpatična ovčica Emili poziva na jedinstvenu trail utrku na Pagu

Simpatična ovčica Emili poziva na jedinstvenu trail utrku na Pagu

Simpatična ovčica Emili poziva vas na jedinstvenu trail utrku na otoku Pagu koja će se održati u Kolanu, 6. travnja 2019. godine s početkom u 10 sati . SAY CHEESE AND RUN!, poručuje Emili.

Emili je iz Kolana i svaki dan sama trči po kolanskim brdima, odmara se na brdu Sv. Vida, divi se najnevjerojatnijem pogledu i u punom trku jurca i baca se na glavu u more!

2a172085aa15afd07c8df184ad12b475.jpg?v=2Ali Emili je usamljena. Naime, ostale ovčice nisu kao ona. Sve su nekako iste i ne znaju se baš zabavljati. Ove godine je Emili odlučila da je dosta! Ove godine će imati ekipu! Ove godine želi da što više vas vidi ljepote kojima je ona okružena svaki dan i da svi trčite zajedno s njom!

Rekla je: „E sad je dosta! Imat ćemo ISLAND OF PAG TRAIL! I to u mome Kolanu!“

Stoga vas poziva da obujete veselje, odjenete osmijeh i ponesete kapu punu želja za dobrom zabavom!

A da ne biste mislili da se ona samo zabavlja po cijeli dan, a ne, ne, Emili je i jako vrijedna. Pripremila je ona tu vama svega, a sira ponajviše. Ipak je njezin najbolji…

Po završetku utrke očekuje vas ručak koji će vrijedni Kolanjci i Kolanjke spremati za sve trkače, a sprema se i zabavni program na cilju utrke uz prezentaciju originalnih domaćih proizvoda kao i večernja zabava do jutra uz Crvenu jabuku!

Pripremite se za predivan proljetni vikend u Kolanu na Pagu, doživite otok sira i soli, trčite paškim plažama, jurišajte paškim brdima je Emili vas zove!

Sve o utrci ISLAND OF PAG TRAIL možete saznati na web stranici na kojoj su i prijave

Dakle. Budi slobodan! Budi svoj! Udahni život punim plućima, kroji ga po svom! Trči našim brdima!

Ne budi kao i svi ostali. Budi kao Emili.

Say cheese and run!  Say cheese and have fun!


Reci što misliš!