Sport

zanimljiv program na višnjiku

Sportski vikend na Višnjiku u znaku skokova u vodu

Sportski vikend na Višnjiku u znaku skokova u vodu

Raspored sportskih događanja ovaj tjedan počinje ranije, tako već u četvrtak, s početkom u 19:45 u pomoćnoj dvorani 4 nastupaju mladi košarkaši Zadra i momčadi Jazine Zara u sklopu natjecanja U13 lige.

Od petka 15. do nedjelje 17. veljače Zatvoreno plivalište Višnjik bit će domaćin Zimskom kadetskom i juniorskom prvenstvu Hrvatske u skokovima u vodu. Program natjecanja je sljedeći: u petak su od 18:30 na rasporedu sinkro skokovi (daska 3m), u subotu od 09:30 do 12 sati daska 1m i 3m, u 16 sati u subotu je Svečano otvaranje nakon čega se nastavlja s natjecanjem na dasci, nedjelja ujutro od 09:30 do 12 sati rezervirana je za skokove s tornja. Organizator ovog skakačkog natjecanja je Hrvatski savez skokova u vodu, a priređivač KSV Arno iz Zadra.

Pomoćna dvorana 3 u subotu u 10 sati rezervirana je za ogled U13 košarkaške lige između KK ABC i ŠK Zadar, a u subotu su u dvorani Krešimira Ćosića na rasporedu i dvije prvoligaške odbojkaške utakmice, u 15 sati seniori OK Zadar u 17. kolu dočekuju momčad OK Croatia, a u 17 sati odbojkašice Zadra u 9. kolu ugostit će ekipu ŽOK Nova Gradiška. Obje utakmice odigrat će se u dvorani broj 4.

U pomoćnoj dvorani 3 s početkom u 17 i 30 sati u sklopu natjecanja Međužupanijske košarkaške lige za mlađe kadetkinje sastaju se ŽKK Zadar i ŽKK Dubrovnik.

U nedjelju su na rasporedu dva sportska susreta, u dvorani 4 s početkom u 12 sati na rasporedu je odbojkaška utakmica 1.B lige za seniorke između OK Zadar II i OK Split II, a u 16 sati odigrat će se dvoboj A2 košarkaške lige jug između KK Sveučilište u Zadru i KK Omiš.


Reci što misliš!