Sport

prijateljski susreti

Nogometaši Zadra u Splitu upisali četvrti pripremni poraz

Nogometaši Zadra u Splitu upisali četvrti pripremni poraz
NK Zadar

Na pomoćnom igralištu splitskog Poljuda odigrala se danas pripremna utakmica između Hajduka II i Zadra. Domaćin je na koncu slavio s rezultatom 2-0, a trener poražene momčadi iskazao je zadovoljstvo prikazanom igrom.

Hajduk je poveo već u 3. minuti susreta pogotkom Delića, a do kraja poluvremena su, unatoč dvjema šansama Repića, mreže mirovale.

Zadar je u 63. minuti susreta iz slobodnog udaraca, kojeg je izveo Majić, imao još jednu priliku izjednačiti rezultat, no njegov je odličan udarac uz velike napore zaustavio vratar Hajduka Ljubić.

Kazna je stigla u 79. minuti kada je Špikić, gotovo neometan u šesnaestercu, udvostručio vodstvo domaćina i tako postavio rezultat na konačnih 2-0.

"Unatoč porazu, ovo je bila naša daleko najbolja utakmica", kazao je trener Mislav Karoglan.

"Imali smo dosta prilika protiv jednog uigranog sustava koji je već tri godine zajedno s odličnim stožerom. Ušli smo hrabro s visokim presingom i imali smo nekoliko prilika, iako je i protivnik imao razdoblja dominacije."

U osam do sada odigranih pripremnih susreta, zadarski nogometaši upisali su po četiri pobjede i četiri poraza. U planu su još dvije utakmice uoči početka proljetnog dijela sezone, jedna protiv još uvijek neimenovanog županijskog ligaša, te generalna proba protiv Međimurja.


Reci što misliš!