Sport

hep superliga

Stolnotenisači Donata slavili nad četvrtoplasiranim Dugim Selom

Stolnotenisači Donata slavili nad četvrtoplasiranim Dugim Selom
Željko Kapelari

U proljetnom dijelu HEP Superlige Zadrani nisu okusili slast pobjede, a buđenje se dogodilo u14.kolu.

Donat je na svom terenu u za njih super važnom meču protiv četvrtoplasiranog Dugog Sela slavio s 4:0! 

Zubčić je s 3:1 svladao Bana, Mijatović je gubio 2:1 od L. Martineka, no uspio je okrenuti meč u svoju korist (-7, 6, -10, 9, 14). Na to se nadovezao I. Zeljko koji je potpuno nadigrao M. Martineka, a Zubčić i Mijatović su potvrdili da je to njihov dan nakon što su s 3:0 svladali Bana i L. Martineka. 

I dok je Mladost Petrinja gotovo siguran putnik za niži rang, velika borba vodi se tko će izbjeći deveto mjesto koje također jamči ispadanje iz Superlige. Trenutno tri kluba imaju isti broj bodova (18), Vodovod je sedmi, Donat osmi, a Split deveti. 

No, Zadrani i Splićani tek trebaju igrati s Mladosti, koja ove sezone nema dobiven niti jedan pojedinačni meč, a kamoli nešto više. U posljednja četiri kola Vodovod ide u Dugo Selo, dočekuje Libertas, pa gostovanje u Puli i za kraj dočekuje Zagreb. 

Donat igra prvo u gostima kod Libertasa, dočekuje Pulu, pa gostuje kod Zagreba i za kraj dočekuje Mladost. Split u sljedećem kolu gostuju kod Mladosti, potom mu dolazi Dugo Selo, a za kraj gostuje kod Starra i dočekuje Libertas. U slučaju da klubovi budu bodovno izjednačeni u međusobnim susretima najbolje stoji Vodovod, a najlošije Split.


Reci što misliš!