Sport

za svakog po nešto

Vikend na Višnjiku u znaku košarke, atletike i odbojke

Vikend na Višnjiku u znaku košarke, atletike i odbojke

Sportski vikend na Višnjiku koji je pred nama bit će u znaku košarke, odbojke i atletike, a raspored sportskih događanja otvaraju već danas u petak u 13 sati juniori Zadra i Sonik Puntamike u utakmici županijske košarkaške lige koja će se odigrati u pomoćnoj dvorani broj 3.

Ovaj juniorski ogled uvertira je za večerašnji susret 17. kola HT Premijer lige gdje će se u dalmatinskom košarkaškom derbiju susresti domaćin KK Zadar i KK Split. Utakmica počinje u 20 sati, a ulaznice možete kupiti na blagajni ŠC Višnjik od 10 sati pa do početka treće četvrtine po uobičajenim cijenama od 30 kuna za tribine i 40 za prsten, teleskop i press tribinu.

U subotu će se na atletskom stadionu održati prvo od pet predviđenih kola Dalmatinske atletske lige, natjecanja koje će na Višnjiku okupiti oko 350 sudionika iz 10 klubova. Natjecat će se limači (2008. i mlađi), mlađi kadeti (2006/7), kadeti (2004/5), juniori (2001/00) i seniori (1999. i stariji) u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Natjecanje će početi u 11 sati.

U dvorani Krešimira Ćosića u subotu će se od jutra nastaviti s košarkaškim natjecanjima, tako je već u 9 sati u pomoćnoj dvorani 3 na rasporedu utakmica U15 košarkaške lige između KK Sveučilište u zadru i KK Jazine. U 10 sati u dvorani 2 odigrat će se susret U13 košarkaške lige između KK ABC i KK DOŠK. Pomoćna dvorana 3 mjesto je odigravanja utakmice U13 lige u kojoj će snage odmjeriti KK Zadar i OKK Dražen Petrović. Utakmica počinje u 11 sati. U dvorani broj 4 s početkom u 12 i 45 na rasporedu je još jedna utakmica iste lige u kojoj će se susresti KK Jazine i OKK Dražen Petrović.

U subotu s početkom u 15 sati i 30 minuta, u pomoćnoj dvorani 2, igrat će se i košarkaška utakmica županijske kadetske lige između KK Zara i KK Voštarnica.

Raspored sportskih događanja u subotu zatvaraju košarkašice Zadra koje će u susretu 20. kola Prve ženske košarkaške lige u 19 sati u pomoćnoj dvorani 3 ugostiti momčad ŽKK Split. Ulaz na utakmicu je slobodan.

U nedjelju su na rasporedu četiri utakmice, tri košarkaške i jedna odbojkaška. U 10 sati u dvorani 3 sastaju se KK Zara i KK Pakoštane u sklopu natjecanja U13 košarkaške lige.U 15 sati istovremeno se igraju dvije utakmice, u pomoćnoj dvorani broj 1 odigrat će se odbojkaška utakmica 1.B odbojkaške lige jug za seniorke u kojoj će domaćin OK Zadar ugostiti odbojkašice iz Dubrovnika, a u dvorani broj 2 u isto vrijeme se sastaju KK Voštarnica i KK Zara u sklopu natjecanja županijske lige kadeta.

U posljednjoj utakmici u nedjelju sastaju se ŽKK Zadar i KK Vodice, a riječ je o utakmici međužupanijske košarkaške lige za juniorke koja počinje u 20 sati i 30 minuta u pomoćnoj dvorani broj 3.


Reci što misliš!