Sport

zanimljiv susret u gkzd

Doznajte sve o mogućnostima rekreacije i sporta u Zadru

Doznajte sve o mogućnostima rekreacije i sporta u Zadru

Zima lagano završava i zimski san se primiče svome kraju. Proljeće nam kuca na vrata i sigurno puno vas već neko vrijeme razmišlja o tome kako biste se trebali pokrenuti, početi vježbati. Ili možda razmišljate o tome da vi pokrećete druge, želite pokrenuti neki sportski-rekreativni projekt ili čak posao.

Da biste donijeli pravu odluku o tome, dobro će vam doći prave informacije od stručnih osoba. 

U četvrtak, 21. ožujka,  u 18 sati dođite u multimedijalnu dvoranu Gradske knjižnice Zadar na predavanje i radionicu naziva „Sport i zdravlje“ u organizaciji  Savjeta mladih Grada Zadra, a koju će moderirati sportski novinar  Željko Kapelari.

Gosti predavanja su Jure Šango( osnivač i voditelj Škole trčanja Zadar), Viktor Bogut( Fitness trener, Insanity Zadar), Marko Šimurina(osnivač Futsal čarolije) i Dr. Martin Nonković (doktor prve pomoći).

Teme su vježbanja, načini treniranja, efekti treninga, ali i načini pokretanja posla vezanog uz fitness i sportsku rekreaciju u Zadru kao i pokretanje različitih projekata te ulozi društvenih mreža u oglašavanju projekata.

Dođite i sudjelujte u razgovoru s našim gostima, pitajte ih sve što vas zanima vezano uz ove teme i dobijte odgovore iz prve ruke.

POKRENIMO SE zajedno, POKRENIMO Zadar!


Reci što misliš!

 Izdvojeno