Sport

#mercato

Navijači Real Madrida žele Mbappea, Hazarda i Pogbu

Navijači Real Madrida žele Mbappea, Hazarda i Pogbu
AP images

Španjolski sportski dnevnik Marca proveo je anketu među navijačima Real Madrida koga bi željeli iduće sezone vidjeti u dresu 'Kraljevskog kluba'.

U anketi je sudjelovalo više od 200.000 navijača 'Kraljevskog kluba' koji su trebali izabrati po jednog napadača, playmakera, defenzivnog veznjaka, te braniča, a uvjerljivo su pobijedili Kylian Mbappé, Eden Hazard, Paul Pogba i Matthijs de Ligt.

Napadač francuskog prvaka PSG-a dobio je 79 posto svih glasova, a pobijedio je ispred klupskog suigrača Brazilca Neymara i napadača Tottenhama Harryja Kanea.

Na poziciji 'desetke' više od 70 posto glasova dobio je veznjak belgijske vrste i Chelsea Eden Hazard ispred playmakera danske vrste i Tottenhama Christiana Eriksena. Za zadnjeg veznog navijači najtrofejnijeg europskog kluba žele igrača Manchester Uniteda Paula Pogbu, a za braniča De Lighta iz Ajaxa.

Nakon sezone za zaborav u kojoj Real neće osvojiti niti jedan trofej na Santiago Bernabeu kreće rekonstrukcija. Prema pisanju španjolskih medija, Florentino Perez i Zinedine Zidane će se zahvaliti čak desetorici 'kraljeva' među kojima su Karim Benzema, Gareth Bale, Toni Kroos, Marcelo, Isco, Keylor Navas...

Upitna je i budućnost Matea Kovačića i Jamesa Rodrigueza koji će se na koncu sezone vratiti u Madrid s posudba u redovima Chelsea i Bayerna.

Najbolji igrač svijeta u protekloj godini Luka Modrić nedavno je postigao sporazum s Real Madridom oko produženja ugovora za dodatnu sezonu, do ljeta 2021. godine.


Reci što misliš!