Sport

Nogomet, Bundesliga

Kovačev Bayern i Kramarićev Hoffenheim upisali nove pobjede

Kovačev Bayern i Kramarićev Hoffenheim upisali nove pobjede
EXPA/PIXSELL

Nogometaši Bayerna slavili sa 4-1 (2-0) na gostovanju kod Fortune, dok je Hoffenheim sa 2-0 (1-0) pred svojim navijačima svladao berlinsku Herthu.

Kingsley Coman je nakon obračuna na treningu s Robertom Lewandowskim svoj 'bijes' usmjerio za dobrobit momčadi pa je golovima u 15. i 41. minuti usmjerio dvoboj protiv Fortune na Bayernov mlin. Gnabry je 55. minuti pogodio za 3-0, a Goretzka u drugoj minuti sučevog vremena postavio konačnih 4-1. Jedini pogodak za domaće u 89. minuti postigao je Lukebakio.

Hoffenheim su do pobjede za uspon na šesto mjesto doveli Amiri (29) i Nelson (76). Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić odigrao je cijelu utakmicu, ali nije upisao asistenciju ni pogodak.

Bayern (67) i dalje drži bod prednosti pred Borussijom Dortmund (66). Treći je RB Leipzig sa 58, a četvrti Eintracht sa 52 boda i utakmicom manje. Borussia Moenchengladbach je peta sa 51 bodom, a Hoffenheim šesti sa 47.

U zoni ispadanja su Nuerneberg sa 18 i Hannover sa 14 bodova, dok bi Stuttgart sa 21 bodom, po sadašnjoj situaciji pet kola prije kraja prvenstva, završio u razigravanju za mjesto u prvoligaškom društvu.

Standings provided by Sofascore LiveScore


Reci što misliš!