Sport

#zadarskadica

Luka Kevrić prvak Hrvatske u hrvanju!

Luka Kevrić prvak Hrvatske u hrvanju!

Luka Kevrić pohađa osnovnu školu u Poličniku, a svaki trening roditelji ga dovoze iz Visočana. Luka nikada ne izostaje sa treninga, osim ako zdravstveno nije spriječen. Miran, uporan i discipliniran dječak svakako može biti primjer svim svojim vršnjacima!

I ovaj vikend hrvački klub Zadar postigao je odličan rezultat na Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu. Na Zagrebačkoj Pešćenici održano je Prvenstvo Hrvatske za uzrast mlađih dječaka (2006. do 2008. god.) ,na ovom natjecanju nastupilo je 167 hrvača iz 26 hrvačkih klubova.

Zadarski klub predstavljalo je 11 hrvača: Lovre Strika, Luka Maruna, Luka Paradžik, Luka Kevrić, Karlo Mustajbegović, Karlo Čondrić, Marino Kovačević, Marino Stipanov, Jakov Parić, Tomislav Zorić i Luciano Matić. Naš Luka Kevrić i ovaj vikend nas je učinio ponosnim osvojivši  prvo mjesto.

Luka Kevrić je dječak koji pohađa osnovnu školu u Poličniku, a svaki trening roditelji ga dovoze iz Visočana. Luka nikada ne izostaje sa treninga, osim ako zdravstveno nije spriječen.  Miran, uporan i discipliniran dječak svakako može biti primjer svim svojim vršnjacima u klubu kao i u školi, a samim tim što se Luka trudi i njegovi ga roditelji podupiru.

Ovaj rezultat samo je potvrda da se upornošću i discipliniranim radom mogu postići odlični rezultati u sportu i u školi. Na ovom natjecanju Luka je imao četiri borbe koje je uspješno završavao pobjedom tušem, što znači da je bio dominantan i svojom tehnikom svladao je protivnike na način da ih je zadržao u poziciji ležanja na leđima koju u hrvanju nazivamo tuš. Pobijedio predstavnike iz hrvačkih klubova: Herkul, Lika, Metalac i Sevetski Kraljevec.

Hrvački klub Zadar odlično je započeo i drugi kvartal 2019. godine; nadamo se da će takav trend nastaviti i da će to samo biti uvertira za naš međunarodni  turnir u Zadru, koji će se održati u subotu 6. srpnja.

 


Reci što misliš!