Sport

nogomet, druga hnl

Nogometašima Zadra tek bod s gostovanja kod Kustošije

Nogometašima Zadra tek bod s gostovanja kod Kustošije
Antonio Pejić / NK Zadar

Nogometaši Zadra stigli su do boda na gostovanju u Zagrebu kod Kustošije. Nakon sadržajnog prvog i siromašnog drugog poluvremena, konačni je rezultat glasio 0-0.

S obzirom na broj prigoda s obje strane, pravo je čudo kako se tijekom prve polovice susreta niti jedna mreža nije zatresla. U redovima Zadra po broju su prigoda prednjačili Dragan Župan i Antonio Repić, dok je s druge strane najopasniji bio Karlo Darojković. Međutim nitko od spomenutih nije iskazao potrebnu preciznost kako bi svojoj momčadi priskrbio pogodak.

Drugo je poluvrijeme bilo pak sušta suprotnost prvome. Prilike su doslovce u potpunosti izostale, pa tako nismo zabilježili niti jedan udarac prema golu. Zadar je tako stigao do vrijednog gostujućeg boda, no ostaje ipak pomalo gorak okus u ustima jer se, s obzirom na broj prigoda, ipak moglo do punog plijena. Samo da je u završnici bilo malo više koncentracije.

Sa 6 pobjeda, 7 remija i 8 poraza, zadarski su nogometaši trenutno na 8. mjestu prvenstvene ljestvice s 25 bodova. Solin i BSK, koji dijele posljednje mjesto, imaju po šest bodova manje.

U sljedećem će kolu Zadrani na svojim Stanovima dočekati Varaždin koji je u grčevitoj borbi za vrh ljestvice i promociju u elitni rang hrvatskog nogometa.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!