Sport

brz oporavak želimo!

Subašić se ozlijedio u 13. minuti utakmice protiv PSG-a

Subašić se ozlijedio u 13. minuti utakmice protiv PSG-a
EXPA/PIXSELL

Za potvrdu obrane naslova prvaka Francuske igrači Paris Saint-Germaina svladali su na Parku prinčeva Monaco s 3-1 (2-0), a Kylian Mbappé je postigao sva tri pogotka za stare i nove prvake, čiji su igrači na ovoj utakmici umjesto svojih imena na dresovima nosili ime Notre-Dame, jednog od simbola Pariza koji je nedavno oštećen u velikom požaru.

Osim uvjerljivog poraza i ostanka u opasnoj zoni, loša vijest za momčad Monaca je i nova ozljeda bivšeg hrvatskog reprezentativnog vratara Danijela Subašića koji je već u 13. minuti morao napustiti igru, a zamijenio ga je Švicarac Diego Benaglio.

Već u jednom od prvih napada nakon zamjene PSG je došao u vodstvo. U 15. minuti brz kontranapad izveli su Diaby i Mbappé, a nekadašnji igrač Monaca je postigao prvi od svoja tri pogotka. U 38. minuti Mbappé j je drugi pogodak postigao nakon dodavanja Brazilca Danija Alvesa, koji je bio asistent i kod gola u 56. minuti. Mbappé je tako došao do svog trećeg ligaškog 'hat-tricka' u ovoj sezoni.

Poraz Monaca samo je ublažio Rus Aleksandr Golovin pogotkom u 80. minuti.

Pet kola prije kraja PSG ima 84 boda i nedostižnih 19 bodova prednosti pred drugoplasiranim Lilleom. Treći je Lyon s 59, a četvrti St. Etienne s 56 bodova. Monaco je s 32 boda na 16. mjestu, a isto toliko ima ih i Amiens koji je 17. Iza njih su Dijon (28), Caen (26) i Guingamp (24), 


Reci što misliš!