Sport

više od same utrke

Jedna priča s utrke Zadar Night Run raznježila je javnost

Jedna priča s utrke Zadar Night Run raznježila je javnost

Jedna majka ove godine zbog obveza nije mogla sudjelovati na utrci Zadar Night Run. Zbog toga na utrci nije bilo ni njezinog malodobnog sina kojega je izostanak s utrke jako pogodio. Organizatori su "uskočili" i tužnom mališanu uljepšali dan poslavši mu medalju!

Status dječakove majke prenosimo u cjelosti:

Dragi svi. Molim vas, nikad, ali nikad nemojte prestati biti dijete. Jer djeca su iskrena, ne kalkuliraju, raduju se sitnicama. Jedna takva sitnica. Ma, velika stvar je danas bila u našem poštanskom sandučiću.

Ovo je moje dijete. Moj Ivan. Dijete čija je tuga 13.04.2019. bila neopisiva. I ljut je bio. Na mene. Zašto? Nismo zbog drugih obaveza i hrpe okolnosti mogli u Zadar. Na utrku. Ne bilo koju. Onu na kojoj se prije dvije godine zajedno s mojom Lidijom smrzavao dok sam ja trčala, i ona na kojoj je i sam prošle godine sudjelovao. I bila je to ljubav na prvi pogled.

Godinu dana samo sam o toj trci slušala, sve druge bile su manje važne. Da, Zadar night run. Slažem se s njim da je posebna, najposebnija. Od organizacije, navijača, i naravno najlipši grad na svitu. E, sad zašto ovo pišem. Zbog onog što je danas stiglo. Od organizatora.

Nije na fotki sve. Naravno, imala sam tu svoje prste, ali reakciji se nisam nadala. Zagrlio me pred svim prijateljima u parku i rasplakao se. I mene isto. To je ta dječja iskrenost. I kaže: "Ne znam tko je iza ovoga, ali reci da mi puno znači."

Zadre, vidimo se dogodine, pa kako bilo!

Ja ću samo dodati, hvala i od mene! Tako to rade najveći! 


Reci što misliš!