Sport

bravo!

U PK Jaderi proplivalo deset novih mališana

U PK Jaderi proplivalo deset novih mališana

Uspješno je završen još jedan ciklus obuke neplivača u ovoj godini. Osnovni cilj obuke je pripremiti dijete za samostalan i siguran boravak u vodi, a u ovom ciklusu obuku je završilo 7 djece u dobi od 4 godine do 7 godina.

Na kraju programa koji je trajao 15 dana slijedilo je finalno testiranje gdje su djeca naučeno demonstrirala pred svojim instruktorima i roditeljima, te je trener svoj djeci dodijelio diplome, klupske majice i prigodne poklone. 

Ribicama koje zbog bolesti nisu završile obuku želimo što brži oporavak te će biti obaviještene kada se mogu priključiti slijedećoj grupi da nadoknade propušteno. 

Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu. Članovi koji su se odlučili za nastavak treninga u školi plivanja imaju popust na članarinu prvog mjeseca treninga. Već danas startaju dvije grupe obuke, a još par mjesta ima slobodnih za slijedeći termin koji će biti krajem svibnja.

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Branimir Bačić, Berto Brnić, Juraj Dokoza, Jakov Lulić, Mareta Marušić, Marko Marušić, Niko Oluić, Martina Pavlović, Ivan Števanja, Ivan Vukić.

 


Reci što misliš!