Sport

vaterpolo

U srijedu započinje veliko finale PH: Mladost dočekuje Jug

U srijedu započinje veliko finale PH: Mladost dočekuje Jug
Luka Stanzl/PIXSELL

Pred nama je velika borba za vaterpolskog prvaka Hrvatske. U prvoj utakmici finalne serije u Zagrebu sastaju se dva naša najbolja i najtrofejnija kluba, zagrebačka Mladost i dubrovački Jug.

Ogled se igra u srijedu od 18 sati na bazenu uz Savu, a trener Žabaca, Zoran Bajić, nakon što su finalu Regionalne lige svladali istog protivnika, najavljuje:

‘‘Jug je fantastična ekipa, imaju puno reprezentativaca i posloženi su od prvog do posljednjeg mjesta. Sve ćemo napraviti da borbom željom i zalaganjem s prednošću domaćeg terena da smo tu gdje jesmo posve zasluženo. Morat ćemo biti pravi i možda bolji nego ikad", poručio je trener Mladosti Zoran Bajić.

Nakon dugo vremena bit će ovo spektakularno finale‘, smatra trener branitelja naslova, Vjeko Kobeščak.

"Cilj je obraniti naslov prvaka Hrvatske, u Regionalnoj ligi Mladost je bila bolja, a mi se nadamo da ćemo u ovoj finalnoj seriji PH mi biti bolji", najavio je trener Gospara, Vjeko Kobeščak.

Ulaz na prvu finalnu utakmicu je besplatan. Finale Hrvatskog prvenstva igra se na tri pobjede u pet utakmica. Nakon prve utakmice, domaćinstvo se seli u Dubrovnik gdje se igra 11. svibnja, a treća utakmica ponovno je u Zagrebu 19. svibnja.


Reci što misliš!