Sport

Košarka

ŠK Zadar, KK Zadar i ABC Zadar pobjednici 23. Međunarodnog turnira u spomen Kreši Ćosiću

ŠK Zadar, KK Zadar i ABC Zadar pobjednici 23. Međunarodnog turnira u spomen Kreši Ćosiću

Proteklog vikenda u tri male dvorane u Krešinom domu održan je 23. Međunarodni turnir "Sjećanje na Krešu Ćosića " u urganizaciji KK ABC Zadar na kojem je sudjelovalo ukupno 10 ekipa (KK Međimurje, KK Triglav, KK Čelik , KK Zenica, KK Pakoštane, ŠK Zadar, KK Sonik Puntamika, KK Zara, KK Zadar, KK DOŠK, te domaćin KK ABC Zadar.

Organizatori turnira kao i uvijek do sada potrudili su se i dva su dana bili odlični domaćini u svakom pogledu, osim na samom terenu gdje su u kadetskoj kategoriji osvojili naslov pobjednika, a ABC-ov Pave Dunatov izabran je i za najboljeg igrača kadetskog turnira.

U ostale dvije kategorije također su slavile zadarske ekipe. U kategoriji predkadeta najbolji su bili U-15 dječaci KK Zadar. U toj kategoriji najbolji igrač bio je Gabriel Karamarko (KK Zadar) a najbolji strijelac Ivano Čajić iz KK Međimurje.

Među najmlađima, u kategoriji dječaka U-13 slavila je ekipa ŠK Zadar, čiji je Filip Skelin proglašen najboljim igračem, dok je najbolji strijelac bio Josip Vlaić iz ekipe DOŠK-a.

Medalje i priznanja podijelili su Zdenka Zrilić, Arian Komazec, Tomislav Ružić, Hrvoje Perinčić, dopredsjednik KK ABC Zadar te Barbara Vrhar, predsjednica KK ABC Zadar.

Konačni poredak

KADETI
1. ABC Zadar - najbolji igrač Pave Dunatov
2. KK Međimurje
3. KK Sonik Puntamika
4. KK Čelik
5. KK Sonik Puntamika

U 15 - predkadeti, dječaci 2004. i mlađi

1. KK Zadar - najbolji igrač: Gabriel Karamarko
2. KK Međimurje- najbolji strijelac: Ivano Čajić
3. KK Sonik Puntamika
4. KK Konjic
5. KK Zara
6. KK ABC Zadar
7. KK Triglav

U 13- dječaci rođeni 2006. i mlađi

1. ŠK Zadar- najbolji igrač: Filip Skelin
2. KK DOŠK- najbolji strijelac : Josip Vlaić
3. KK Triglav
4. KK Međimurje
5. KK Zara
6.KK ABC Zadar
7.KK Pakoštane


Reci što misliš!