Sport

petak, 24. svibnja

Slavko Trninić održat će u Zadru predavanje na temu sustava cjelovitog razvoja igrača

Slavko Trninić održat će u Zadru predavanje na temu sustava cjelovitog razvoja igrača
Dino Stanin/PIXSELL

Na završnicama PH mlađih kategorija održat će se predavanja prof. dr. sc. Slavka Trninića i trenera medaljama ovjenčanih U16 i U20 muških reprezentacija, Damira Rajkovića i Milana Karakaša.

U Zadru nas od 23. do 26. svibnja očekuje pravi festival košarke: završnice Prvenstava Hrvatske mlađih kategorija – juniora, kadeta, pretkadeta i dječaka. Najprije su, 23. i 24. svibnja na rasporedu završnice juniorskog i pretkadetskog uzrasta (U19 i U15), a 25. i 26. svibnja su na redu kadeti i dječaci (U17 i U13).

Prilika je to da svatko unaprijedi svoje znanje i prisustvuje važnim predavanjima. Prof. dr. sc. Slavko Trninić, kojega nije potrebno posebno predstavljati jer već samo ime garantira stručnost održat će 24. svibnja drugo predavanje na temu sustava cjelovitog razvoja igrača od 8. do 19. godine. Uvodno predavanje koje je održano na završnici Kupa Krešimira Ćosića u veljači u Splitu imalo je odlične odjeke, a sada nas očekuje svojevrsni nastavak.

Završni dan natjecanja, 26. svibnja, bit će i dan za predavanja trenera medaljama ovjenčanih U16 i U20 muških reprezentacija, Damira Rajkovića i Milana Karakaša s temom plana i programa trenažnog procesa Muške mlade (U20) i Muške kadetske (U16) reprezentacije koje su ovog ljeta Hrvatskoj donijele srebrnu, odnosno zlatnu medalju s Europskih prvenstava.


Reci što misliš!