Sport

puna dvorana ili bojkot?

Majstorica je na rasporedu ove subote u 19 sati

Majstorica je na rasporedu ove subote u 19 sati
Bojan Bogdanić

Malo tko je očekivao, no ipak se ostvarilo! Košarkaši Zadra su nakon zaostatka 0-2 izjednačili polufinalnu seriju protiv Cedevite, tako da će o putniku u finale odlučivati peta utakmica, popularno nazvana majstorica.

Nakon sinoćnje pobjede u Zagrebu, HKS nije imao službeni termin pete utakmice te ga je objavio tek danas. Majstorica će se tako odigrati ove subote u 19 sati pod svodovima Višnjika.

Inače bismo 'stavili ruku u vatru' kako će se tribine ispuniti do samog vrha, no ostaje za vidjeti hoće li i ovaj put krenuti pozivi na bojkot i napuštanje utakmice nakon prve četvrtine. 

Podsjetimo, dio navijača u trećoj je utakmici napustio tribine nakon prve četvrtine, na što je ostatak dvorane reagirao zvižducima i negodovanjem pa je došlo i do manjih verbalnih sukoba. Prethodno je izvješen transparent na kojem su ispisane ne baš lijepe riječi upućene igračima, trenerima i rukovodstvu.

Nezadovoljstvo stanjem u klubu dugo je među njima 'tinjalo' a kulminaciju je doživjelo nakon katastrofalnog poraza u drugoj polufinalnoj utakmici igranoj u Zagrebu.

Hoće li ostati dosljedni u bojkotu ili će istim tim igračima pružiti podršku, doznat ćemo u narednim danima.


Reci što misliš!