Sport

u iščekivanju majstorice

Željko Žilavec: Ako nitko drugi nije vjerovao, vjerovali smo trener, sportski direktor, igrači i ja

Željko Žilavec: Ako nitko drugi nije vjerovao, vjerovali smo trener, sportski direktor, igrači i ja
Bojan Bogdanić

Uistinu, malo je tko vjerovao. Pogotovo nakon potpunog raspada u drugoj utakmici polufinalne serije odigranoj u Zagrebu. Međutim, majstorica je pred vratima jer Zadrani su izveli jedan pravi sportski podvig i zaostatak od 0-2 u utakmicama doveli do izjednačenja.

Direktor Košarkaškog kluba Zadar, Željko Žilavec, kaže kako je klub čitavo vrijeme vjerovao u takav rasplet.

"Ako nitko drugi nije vjerovao, vjerovali smo trener, sportski direktor, igrači i ja. Možda je lako to sad govoriti jer se nismo razbacivali izjavama. Ali i za ovu utakmicu smatramo da je Cedevita favorit i da ima bolji igrački kadar. Mi smo sretni i zadovoljni što smo se našli u ovoj situaciji."

Slična je situacija bila i s borbom protiv makedonskog MZT-a.

"Vjerovali smo isto tako i u ostanak u ABA ligi. Nemojmo zaboraviti da jedna Olimpija ima tri puta veći budžet od Zadra i sad nažalost ispada iz ABA lige."

Direktor se posebno zahvalio navijačima na podršci tijekom polufinalne serije protiv Cedevite.

"Ovim putem se zahvaljujem svim vjernim navijačima koji su vjerovali u igrače i klub kroz cijelu sezonu, a naročito zahvaljujem za podršku u ovoj polufinalnoj seriji. Iskreno se nadam kako ćemo u subotu odigrati pravu mušku utakmicu. Naravno da se nadam najboljem ishodu."

I za kraj, nekoliko servisnih informacija.

"Radit će sva četiri ulaza s obzirom na očekivani broj posjetitelja. Zato molim svih da dođu malo ranije, da se u miru obavi pregled na ulazu. Isto tako molim za korektno i fer navijanje jer to će nam biti najvrjednije. Karte su u prodaji u petak do 18 sati te na dan utakmice od 10 ujutro do treće četvrtine."


Reci što misliš!