Sport

subota, 25. svibnja

Dan otvorenih vrata Streličarskog kluba Zadar

Dan otvorenih vrata Streličarskog kluba Zadar

Streličarski klub „Zadar“ u suradnji sa Športskim centrom Višnjik organizira Dan otvorenih vrata, 25. svibnja 2019. godine, u 10 sati, na vanjskom terenu ŠC Višnjik (sjeverni teren za futsal).

Pridružite se Streličarskom klubu „Zadar“ na prezentaciji vještine gađanja s lukom i strijelom te predstavljanju streličarskog sporta!

Streličarstvo je vještina i olimpijski sport preciznosti. Može se trenirati rekreativno i natjecateljski. Za sve je uzraste, s početkom od 9 godina. Gađa se u zatvorenim i otvorenim uređenim sportskim terenima te u prirodi. Navratite trenirati uz državne prvake! Iskusni i stručni streličari podučit će vas streličarskom sportu i opremi koju osigurava klub.

Image may contain: textŽelite poboljšati svoje psihofizičke sposobnosti? Iskušajte se u streličarstvu i pritom vježbajte koncentraciju, koordinaciju, strpljivost i kreativnost. Gađajte s lukom i strijelom i steknite osjećaj postignuća te povećajte samopouzdanje.

Zainteresirani će moći razgledati izložene tradicionalne i natjecateljske lukove, doznati više o karakteristikama lukova, načinu pucanja i vrsti igara u kojima se koriste, pogledati demonstraciju pucanja iz raznih stilova lukova te se sami iskušati u gađanju s lukom i strijelom uz stručno vodstvo i nadzor.

Mame, tate, bake i djedovi povedite svoje mališane, kćeri, sinove i unuke. Dođite i osjetite kako je to ispaliti strijelu iz luka!

Reci što misliš!