Sport

25. svibnja u sc višnjik

Zanima vas streličarstvo? Trenirajte uz državne prvake

Zanima vas streličarstvo? Trenirajte uz državne prvake

Streličarski klub Zadar u suradnji sa Športskim centrom Višnjik organizira Dan otvorenih vrata, 25. svibnja 2019. godine, u 10 sati, na vanjskom terenu ŠC-a Višnjik (sjeverni teren za futsal).

Streličarstvo je vještina i olimpijski sport preciznosti. Može se trenirati rekreativno i natjecateljski. Za svaku je dob od devet godine života. Gađa se u zatvorenim i otvorenim uređenim sportskim terenima, te u prirodi. Navratite trenirati uz državne prvake! Iskusni i stručni streličari podučit će vas streličarskom sportu i opremi koju osigurava klub.

Želite li svoje psihofizičke sposobnosti učiniti boljima!?

Iskušajte se u streličarstvu i pritom vježbajte koncentraciju, koordinaciju, strpljivost i kreativnost. Gađajte s lukom i strijelom i steknite osjećaj postignuća, te povećajte samopouzdanje.

Zainteresirani će moći razgledati izložene tradicionalne i natjecateljske lukove, doznati više o karakteristikama lukova, načinu pucanja i vrsti igara u kojima se koriste, pogledati demonstraciju pucanja iz raznih stilova lukova te se sami iskušati u gađanju s lukom i strijelom uz stručno vodstvo i nadzor.

Mame, tate, bake i djedovi - povedite svoje mališane, kćeri, sinove i unuke! Dođite i osjetite kako je to ispaliti strijelu iz luka! I – pogoditi cilj!