Sport

plivanje, pk zadar

Zrna Šijaković prvakinja regije, cure brončane u štafeti

Zrna Šijaković prvakinja regije, cure brončane u štafeti

Glavno natjecanje u sezoni za početnike organizirano je 15. lipnja 2019.godine na 50m plivačkom bazenu Poljud u Splitu.

Natjecalo se 11 plivačkih klubova iz regije i 185 plivačica i plivača. Za PK Zadar plivalo je 10 natjecatelja početnika: Zrna Šijaković, Lori Sutlović, Roza Grdović, Mia Zekanović, Tia Butić, Maja Grgić, Anna Veselić, Vito Čupić, Filip Župan i Nereo Bilan. Na zadovoljstvo trenera Danijele Kurtin i Željka Olujića, ekipa je isplivala dobre rezultate a osvojili su i individualno i štafetno odličje.

Najbolji plasman ostvarila je Zrna Šijaković, zlatom na 50m delfin (44.33) ; na 100m slobodno Zrna je bila 4.; u najboljih 5. ulazile su i Roza Grdovićć i Mia Zekanović a cure su bile odlične nastupom u štafeti. Uz spomenute plivačice, sastav štafete 4x50m slobodno činila je i Lori Sutlović a cure su plivale broncu sa 2:48.33

I idući tjedan PK Zadar putuje na natjecanje, riječ je o Otvorenom PH gdje će nastupiti seniori i juniori Kluba.

Uskoro slijedi kraj plivanja na Višnjiku kada se škola plivanja seli na bazen Kolovare; ljeto u PK Zadar započinje u srijedu, 26. lipnja sa Fešticom a treninzi počinju 27. lipnja.

Fešticom se otvara ljetna sezona uz sportsko zabavni program za sve sudionike.
Iz Kluba pozivaju sve članove, stare i nove na druženje na Fešticu kao i sve zainteresirane na upis u ljetnu školu plivanja.

Sve informacije nalaze se na www.pkzadar.hr te na broj telefona 099 8038521.

 


Reci što misliš!