Sport

#mercato

Milan želi Kramarića?

Milan želi Kramarića?
Marko Prpic/Pixsell

Talijanski nogometni velikan Milan pokazao je veliki interes za napadača hrvatske reprezentacije i njemačkog bundesligaša Hoffenheima Andreja Kramarića.

Kramarićev menadžer Vincenzo Cavaliere je u razgovoru za Milan News potvrdio kako su "Rossoneri" jedan od klubova koji bi u svojim redovima željeli vidjeti 27-godišnjeg hrvatskog napadača.

"Milan je zainteresiran za Kramarića, kao i polovica Europe, budući da je on jedan od najefikasnijih napadača u Europi," kazao je Cavaliere.

“U Njemačkoj je među onima koji su postigli najviše golova u posljednje dvije sezone, a nije igrao za Bayern ili  Borussiju Dortmund. Postiže mnogo golova, a ima i niz asistencija. Normalno je da ga prate mnogi veliki klubovi," dodao je.

Cavaliere je naglasi kako je teško reći koliko će Hoffenheim tražiti za njega.

"Teško je reći koliko će tražiti, ali vjerujem da oko 30-40 milijuna eura. Kramarić je sretan Hoffenheimu, osjeća se jako dobro i u klubu ga tretiraju kao važnog igrača," poručio je Cavaliere.

Naglasio je kako povratak Zvonimira Bobana na San Siro može pomoći Milanu da pobijedi u utrci za hrvatskog napadača.

"Sigurno to može biti prednost. Boban prati hrvatsku reprezentaciju, gdje Kramarić igra s velikim kontinuitetom."

Kramarić je prošle sezone u 37 nastupa zabio 22 gola za Hoffenheim pri čemu pet u Ligi prvaka.

Zvonimir Boban se nakon 18 godina vratio se u Milan. Ovog puta kao direktor pa će s Paolom Maldinijem pokušati vratiti slavni talijanski klub na staze uspjeha. Maldini će obnašati funkciju tehničkog direktora, dok će Boban biti šef nogometnih operacija. Boban je od svibnja 2016. bio savjetnik predsjednika FIFA-e Giannija Infantina, no sada se odlučio na promjenu.


Reci što misliš!