Sport

boks

Hrgović saznao protivnika: U Hermosillu boksa protiv Marija Heredije

Hrgović saznao protivnika: U Hermosillu boksa protiv Marija Heredije
Matija Habljak/Pixsell

Filip Hrgović saznao je protivnika u svojoj devetoj borbi u profesionalnoj karijeri. Iako se nadao nekom jakom i velikom imenu, u Meksiku će boksati protiv domaćeg borba Marija Heredije..

Meksikanac Mario Heredia protivnik je Filipa Hrgovića 24. kolovoza u Hermosillu u Meksiku. Hrgović je u dosadašnjih osam borbi upisao isto toliko pobjeda od čega šest prekidom. S druge strane Heredia ima 23 borbe, upisao je 16 poena uz šest poraza i jednu neodlučenu borbu.

Heredia nije borac iz vrha teške kategorije, međutim svi Meksikanci su vrlo uporni i čvrsti borci koji se ne predaju samo tako. Osim toga Heredia je u zadnjoj borbi svladao Samuela Petera te će biti neugodniji protivnik od Corbina koji je olako pao.

"Jedva čekam borbu protiv Heredije, očekujem dobru borbu za koju ću se naporno pripremati kao i za svaku drugu. Meksiko mi nije novo mjesto, tu sam se borio već dva puta u WSB-u i upisao sam dvije pobjede. Bio sam jako zadovoljan svojim startom u SAD-u, nije moglo bolje. Corbin je težak borac i nitko nije očekivao nokaut u prvoj rundi. Pokazao sam Amerikancima što mogu očekivati od mene u budućnosti. U prošloj borbi u ringu sam proveo 60 sekundi, vidjet ćemo koliko će sada potrajati", istaknuo je Hrgović.

Hrgović uskoro ponovno ide za Miami gdje će nastaviti trenirati s Pedrom Diazom i pripremati se za Herediju.

"Tri tjedna sam bio u Zagrebu i napunio baterije. Već sam započeo s treninzima s kojima nastavljam u Miamiju gdje me čeka Pedro Diaz."

Inače u borbi večeri sastat će se nakon Hrgovića i Heredije Juan Francisco Estrada i Dewayne Beamon.


Reci što misliš!