Sport

od ozljede se oporavlja u donatovom gradu

Borna Ćorić: Zadar ima posebno mjesto u mom srcu

Borna Ćorić: Zadar ima posebno mjesto u mom srcu
Hrvoje Jelavić/ PIXSELL

Trenutačno najbolje plasiranog hrvatskog igrača na ATP ljestvici, Bornu Ćorića koji se nalazi na 13. mjestu, zatekla je ekipa HRT-a u Zadru gdje se nakon ozljede leđa priprema za nove izazove koji ga očekuju. Zadar je za njega mjesto velike sreće.

Kako ide oporavak od ozljede leđa?

"Odlično, zadnja dva i pol tjedna imao sam totalni odmor, nisam ništa radio, skroz sam se opustio u društvu svojih prijatelja jer je u pitanju jedan nezgodan mišić tako da je predah dobro došao, nisam smio ništa raditi i baš sam uživao. Jučer sam počeo trenirati, zdrav sam u potpunosti i kroz koji dan očekujem treninge punim intenzitetom."

Dolazak u Zadar uvijek dobro dođe.

"To je za mene mjesto posebne sreće, uvijek rado dođem i uživam tu. Nažalost, nemam puno slobodnog vremena ali kad god se ukaže prilika, Zadar posjetim."

Sjećanja na polufinale Davis cupa i pobjeda protiv Amerikanaca na Višnjiku?

"To se ne zaboravlja, to je uspomena za cijeli život. Nešto takvo meni sigurno se neće ponoviti, igrati kod kuće jedan takav odlučujući, peti meč, dobiti ga i poslije slaviti, bilo je prelijepo."

Povratak tenisu slijedi u Umagu.

"Jedva čekam, tamo sam dobio svoj prvi ATP meč, vjerujem da ću biti potpuno spreman i da ću igrati dobar tenis. To mi je velika želja i dat ću sve od sebe."


Reci što misliš!