Sport

nogometna euforija

Doček Vatrenih: "Di si bia 16. srpnja 2018.?"

U vrijeme kada je u nogometnoj groznici gorjela cijela Hrvatska, Zadar i zadarsko zaleđe proživljavali su dane ponosa i slave jer s tog područja dolaze čak četvorica Vatrenih. Prvi ludi doček upriličen je u Zagrebu, a s ništa manje euforije i u Zadru.

Prije godinu dana hrvatska je nogometna reprezentacija nastupila u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji u kojemu je izgubila s 2-4 od Francuske, no usprkos tom porazu izabranici Zlatka Dalića ostvarili su najveći uspjeh u povijesti hrvatskog sporta!

Na krilima uspjeha bilo je vrijeme za povratak kući...

Svečani doček zadarskih Vatrenih: Jedrenjakom Branimir plovili od Gradskog mosta do gata na zadarskoj rivi Zadarski Vatreni jedrenjakom oplovili poluotok uz ovacije tisuća sugrađana

Gorjela je Hrvatska, gorio je Zadar.

Svečani doček upriličen je na prepunom zagrebačkom trgu, a nakon toga, dan kasnije, zadarski Vatreni reprezentativci jedrenjakom su zaplovili od Gradskog mosta oko poluotoka do gata na rivi prema srcu grada Zadra gdje ih čeka veliki doček.

Doček s kopna, mora i iz zraka priredili su Zadrani svojoj ''zadarskoj dici“, Luki Modriću, kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije i najboljem igraču Svjetskog nogometnog prvenstva, Šimi Vrsaljku, Danijelu Subašiću i Dominiku Livakoviću.


Reci što misliš!