Sport

organizatori zaprijetili diskvalifikacijom

Tijekom pete večeri Memorijala "Antonio Jurjević" neke se ekipe nažalost nisu pridržavale fair-playa

Tijekom pete večeri Memorijala
Šime Zelić

U utorak je okončana peta večer Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević

Na 3. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević u utorak navečer odigrala se prva utakmica koja je završila bez ijednog pogotka i to između Tri Bartola i MNK Poljica. O pobjedniku je na kraju odlučivao rulet šesteraca, a za gol su bila bolja Tri Bartola. 

Još jedna utakmica završila je bez pogotka, i to ona između HNK Velebit i NK Debeljak, a šesterce su bolje zabijali momci iz Debeljaka.

Utakmica s puno tenzija odigrala se između MNK Murvice i MNK Termin, a u konačnici je završila u korist Murvice rezultatom 2:0. Organizatori 3. Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević upozorili su sve ekipe kako se nesportsko ponašanje ubuduće neće tolerirati već će se kažnjavati najstrožom mogućom kaznom, a to je diskvalifikacijom iz daljnjeg dijela natjecanja.  

VAKANZA se razbacala po malonogometnom terenu ŠC Višnjik i MNK Rupalj napunila mrežu s čak deset golova. Za čistu desetku zaslužni su Luka Begonja, Marino Mitrović, Ante Sarić i Stipe Pinčić.

Deset komada podijelila je i Cataleya sport line svojim protivnicima 4.A.

Generacija 90 pet komada spremila je u mrežu Kukljice, dok je MNK Puntamika s 3:1 pobijedila MNK Stanovi.

Doktor Baja i Pacijenti pobijedili su ekipu Termin 2 s rezultatom 5:3, dok je MNK Bali na krilima Josipa Zelenčića i Markia Gobina također došao do pobjede protiv Gorice 2 s rezultatom 5:4.

MNK Tin napunio je mrežu Hajduku iz Pridrage rezultatom 5:1, a Entuzijasti sa Sinjoretova su pobijedili MNK Zemunik s 2:1. 

MNK Young Boyss s rezultatom 5:3 pobijedio je Titove Bore Sukošan. 


Reci što misliš!