Sport

subota, 28. rujna

U SC Višnjik najavljen veliki rukometno-humanitarni spektakl, utakmica PPD Zagreba i Barcelone

U SC Višnjik najavljen veliki rukometno-humanitarni spektakl, utakmica PPD Zagreba i Barcelone
Marko Dimić/PIXSELL

Dvorana Krešimira Ćosića bit će 28. rujna poprište velikog rukometnog spektakla.

Tog dana rukometaši PPD-a Zagreb u susretu trećeg kola rukometne Lige prvaka ugostit će španjolsku Barcelonu. Vjerujemo da će Krešin dom biti i više nego dobro popunjen.

Utakmica će imati i humanitarnu notu, dio sredstava od ulaznica koje će se prodavati po cijeni od 30 kuna bit će namijenjena dodatnom uređenju i proširenju dječjeg vrtića koje se nalazi u ŠC Višnjik.

- Dolazak u Zadar, na Višnjik, nije slučajan. I prošle smo godine htjeli u Ligi prvaka odigrati jednu utakmicu u Dvorani Krešimira Ćosića, ali to nije bilo moguće iz objektivnih razloga. Tada smo već odlučili da ćemo u sezoni 2019/20 jednom doći u Zadar i – evo! Igrat ćemo s Barcom, gigantom i našim starim suparnikom, s momčadi u kojoj je jedan od najbitnijih igrača Luka Cindrić, hrvatski reprezentativac.

Znam dobro da je Zadar grad sporta, posebno košarke, te izrazio vjeru da će predstojeći rukometni spektakl biti dobro posjećen. Ovdje se igrao i reprezentativni rukomet, sjajno je bilo ozračje i nadamo se da će utakmica s Barcom privući mnoge ljubitelje sporta, posebno rukometa, iz Zadra, njegove bliže okolice, s područja Dalmacije, pa i BiH, kazao je direktor PPD Zagreba, Vedran Šupuković.

Susret će se igrati s početkom u 20 sati i 30 minuta.


Reci što misliš!