Sport

košarka, ht premijer liga

Ante Nazor: Postoje određeni upitnici, ali s nestrpljenjem očekujemo početak sezone

Ante Nazor: Postoje određeni upitnici, ali s nestrpljenjem očekujemo početak sezone
Mate Krezić

Pripremno razdobolje bliži se kraju i prva utakmica sezone već je pred vratima. Tako u će ove nedjelje u 19 sati košarkaši Zadra na otvaranju HT Premijer lige na svome parketu ugostiti Škrljevo.

Nakon napornih priprema, trener poručuje kako jedva čeka prvo podbacivanje:

"S nestrpljenjem očekujem početak prvenstva i vjerujem da je tako i u momčadi. Da sada počne utakmica bilo bi nam lakše nego da čekamo još dva dana jer imamo još određenih upitnika koji se mogu dogoditi do utakmice."

O kakvim se upitnicima radi?

"Do utakmice imamo još šest treninga i svašta je moguće. Imali smo i određene probleme s ozljedama. Zato i kažem da bih volio da je utakmica danas, a ne za dva dana jer imali bi manje tih upitnika. U sportu se stvari događaju u sekundama, a kamoli u više od 48 sati do utakmice."

Ipak, uz pravi pristup, trener ne sumnja u pobjedu...

"Smatram da smo spremni i da smo iskristalizirali obrise naše igre, ali ima tu još puno posla, prvenstveno u obrani. Međutim pokazali smo kako znamo, prvenstveno pred našom publikom, dobro izgledati na terenu. Protiv Škrljeva moramo znati da je pristup najvažniji i da nemamo pravo birati utakmice. Radi se o ekipi koja može napraviti velike probleme ako mi ne budemo pravi."

Kao što već napisali, utakmica između Zadra i Škrljeva na rasporedu je u nedjelju s početkom u 19 sati.


Reci što misliš!