Sport

futsal zadar

Prva ŽMNL: Trojac na vrhu s maksimalnim učinkom

Prva ŽMNL: Trojac na vrhu s maksimalnim učinkom
Futsal Zadar

Više smo očekivali od derbija kola, makar u najavi, između Vrsi i Idasse Nadin. I dok smo dočekali Idassu u punom svjetlu, Vrsi kao da se nisu pojavile. Ozljedama i izostancima desetkovani su čak devet puta vadili loptu iz mreže dok jurišnici Stipe Čuline nisu imali milosti.

Plovanija je dugo bila u prednosti nad Tinom i činilo se da se prvi ovosezonski bodovi parkiraju kod trafostanice. No manjak koncentracije je bio dovoljan da Tin dođe do preokreta i ostanka na vrhu.

Poljica proživljavaju krizu i na njihovom računu trenutno svijetli nula. Novi poraz je upisan od Primorca koji je tako pobjegao s dna i lakše otišao na feštu kod Anđela.

Triler i drama u posljednjim sekundama je krajnji epilog superzanimljive utakmice između Ploče i Svetog Ante. Ivan Škoda sa sto ruku je držao nulu no sa zvukom sirene loptu u mrežu gura Roko Kovač za veliko slavlje Svetaca sa Smiljevca.

Samba je prijetila, vodila i držala u konopcima Kontrol biro. No ni dva gola prednosti im nije bilo dovoljno da dođu makar do boda. Kontrol biro je odigrao na sve ili ništa i na kraju su uzeli sve, pobjedu i tri boda.

Gauni su se, dojma smo, predali prije puta u Zadar. Došli su na megdan Varoši i čak su se dobro držali no preveliki skup kvalitete u redovima “Monaca” je ipak bio preveliki zalogaj za ribe.

Preokreti su se nizali u dvoboju Stanova i Puntamike i na kraju svakome po bod. Stanovi su vodili no samo jedna minuta je bila dovoljna za preokret Puntamike. Ipak eurogol Sentića je bio dovoljan za prvi ovoligaški remi.


Reci što misliš!