Sport

sportski vikend

Vikend na Višnjiku u znaku košarke, odbojke i karatea

Vikend na Višnjiku u znaku košarke, odbojke i karatea
OK Zadar

Uz košarku i susret trećeg kola HT premijer lige između Zadra i Osijeka u petak te drugo kolo Dalmatinske lige u karateu u subotu ovog vikenda na Višnjiku očekuje vas bogat i raznolik sportski program.

U subotu su na rasporedu susreti prvog kola za odbojkaše i odbojkašice, seniori Zadra u 17 sati dočekuju momčad OK Varaždin, a odbojkašice sezonu otvaraju susretom u 19 sati u kojem će ugostiti OK Don Bosco. Obje utakmice igraju se u pomoćnoj dvorani 4, a ulaz je slobodan.

U subotu od 12 do 14 i od 18 do 21 sat u pomoćnoj dvorani 2 i u nedjelju 13. listopada u dvorani 1 od 10 do 13 sati u organizaciji kendo Dojo Ouka iz Zadra i Hrvatskog kendo saveza održat će se prezentacija ove vještine koju će ove godine posjetiti japanska kendo delegacija.

U nedjelju su na rasporedu tri odbojkaške i dvije košarkaške utakmice, u 10 sati u dvorani 4 odigrat će se odbojkaški susret 3. lige između OK Donat i OK Knin, u 12 sati u istoj dvorani susrest će se i mlađe kadetkinje ova dva kluba.

U pomoćnoj dvorani 3 s početkom u 13 sati odigrat će se košarkaška utakmica U13 lige za djevojčice između ŽKK Zadar i ŽKK Dugopolje.

U 14 sati u dvorani broj 1 sastaju se OK Zadar i OK Sinj u susretu 1.B odbojkaške lige.

Košarkašice Zadra u nedjelju s početkom u 16 sati otvaraju novu sezonu Prve ženske košarkaške lige utakmicom protiv ekipe Medveščaka. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani broj 3, a ulaz je slobodan.


Reci što misliš!