Sport

19. listopada

Veliki izazov i za profesionalce i za amatere - zadarski Granfondo

Veliki izazov i za profesionalce i za amatere - zadarski Granfondo

Veliki izazov i za profesionalce i za amatere, za sve uzrasti i sposobnosti, trasa duga 118,5 kilometara, spojit će Zadar s okolnim mjestima u ovoj biciklističkoj avanturi.

Organizatori prve Granfondo Falkensteiner Borik utrke su Hrvatski biciklistički savez, Biciklistički klub Zadar i Falkensteiner resort Borik. Apsolutna utrka je međunarodnog karaktera, a u njoj mogu sudjelovati profesionalci, ali i amateri svih dobnih skupina bez ikakvih sportskih licenci i natjecateljskog iskustva. 

Za sve natjecatelje spremni su startni paketi, sportski ruksak s majicom, naljepnicom i tetovažom sa startnim brojem, personalizirani startni broj, izotonični napitak, biciklističke i gradske karte. Start je kod Falkensteinerovog resorta na Boriku, a sudionike očekuju i brojne vrijedne nagrade - prva nagrada je sedam noćenja u Falkensteiner Clubu Funimation Borik, druga nagrada četiri noćenja, a treća dva.

Aktivni odmor za cijelu obitelj

Ljubitelji zdravog života dobro znaju što znači spojiti sportske aktivnosti s odmorom za cijelu obitelj. Za sve sudionike utrke osmišljen je i poseban paket aranžman u Falkensteiner resortu Borik od 15. do 20. listopada - kombinacija svakodnevnih treninga kao priprema za utrku uz stručne savjete profesionalaca, uživanja u SPA, vrhunske animacije za djecu i odlične i zdrave prehrane. Tu je i vodeni svijet, veliki unutarnji bazen, svijet sauna, a ekskluzivni Thalasso & SPA u Falkensteiner Clubu Funimation Borik nudi cijeli niz tretmana za potpunu okrjepu i užitke.

Bicikliranje s glumicama

Glumice Petra Kurtela i Mirna Medaković Stepinac povest će svoje obitelji na biciklističku utrku kojoj se posebno vesele njihovi mališani, a Lana Gojak će još jednom pokazati koliko je zanimljivije, bolje i lakše sve dnevne obveze obavljati na dva kotača, tako održavati vitku liniju i dobro raspoloženje te čuvati okoliš.


Reci što misliš!