Sport

partnerstvo se nastavlja

ŠC Višnjik i Hrvatski boksački savez potpisali ugovor o suradnji

ŠC Višnjik i Hrvatski boksački savez potpisali ugovor o suradnji
HRT

U press centru dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku održana je konferencija za novinare na kojoj su predstavnici ŠC-a Višnjik i Hrvatskoga boksačkoga saveza govorili o učvršćivanju i proširenju dugoročne suradnje.

 – Zahvaljujem u ime ŠC-a Višnjik Hrvatskom boksačkom savezu koji je na ovu konferenciju došao u najjačem mogućem sastavu, a posebno pozdravljam našeg boksačkoga velikana Željka Mavrovića.

ŠC Višnjik i HBS već su dugo partneri i iz dosadašnje uspješne suradnje iznjedrena je ideja da u prostoru Športskoga centra Višnjik bude podignuto jedno od glavnih središta hrvatskoga boksa za pripreme svih nacionalnih selekcija. ŠC Višnjik zahvaljujući svojoj postojećoj infrastrukturi, koja će uskoro dobiti nove sadržaje, prepoznat je i kao izvrsna baza za boksačke pripreme i priredbe, a na taj će se način dodatno promovirati kao privlačno i atraktivno sportsko odredište – kazao je Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

U ime Hrvatskoga boksačkoga saveza Bono Bošnjak, njegov predsjednik, podsjetio je da su na Višnjiku uspješno održane dvije velike boksačke priredbe, te nastavio:

– U skoroj budućnosti Višnjik i HBS kao partneri organizirat će najbolje moguće uvjete za kvalitetne pripreme svih hrvatskih selekcija. Uz to ovdje će se moći održavati i pripremni mečevi hrvatskih selekcija sa suparnicima iz niza drugih zemalja, kao i pripreme selekcija iz inozemstva. Hrvatski boksački savez, eto, želi pridonijeti da mnogi boksači u različitim dobima godine dolaze i na more. Slobodan sam izvijestiti vas i da ćemo već 2020. u Zadru imati jednu veliku boksačku priredbu, istinski spektakl. Na kraju, evo i informacije da će se ligaško natjecanje zvati Hrvatska". 


Reci što misliš!