Sport

futsal zadar

Druga ŽMNL: Tornado i dalje ne zna za poraz

Druga ŽMNL: Tornado i dalje ne zna za poraz
Futsal Zadar

Višnjik se vratio na pobjedničke staze pobjedom nad Brodaricom. Možda bi ishod bio i drukčiji da nije bilo super Tomana, tvorca pokera golova. Sanjat će ga u Brodarici koja nikako da uhvati lanjski ritam.

Tornado i dalje ne zna za poraz, ali ni za neke velike pobjede. Kraljevi remija su i ovo kolo odigrali remi u dvoboju s Bilim Brigom koji može biti zadovoljniji krajnjim ishodom pogotovo jer je bod došao u posljednjoj minuti.

Malo pomalo ritam hvata i Murvica te je blizu vrha. Pobjeda nad Kontrom je vratila boju u lice Mimine i društva dok kraljevi obrane Tonija Galova pobjedu moraju tražiti sljedeći vikend.

Mimo svih očekivanja Rupalj je došao do bodova nad Paklenicom. Kažem mimo očekivanja jer su došli bez zamjene s golmanom u igri. No to ih nije omelo da pruže junačku partiju i pobijede blijedu Paklenicu, lanjskog prvoligaša.

Young Boysi dijele prvo mjesto, a novi bodovi su upisani s Malim Caffeom. Vranić i ekipa su djelovali ozbiljnije i opasno no za pobjedu treba dati gol. Boysi su tako na lijep način najavili derbi protiv Višnjika.

Otočani su u svom dvorištu ostali praznih ruku.

Sinjoretovo je na pogon svojih navijača koji su okupirali trajekt prošli kroz Bali. Uvjerljiva pobjeda ih je vinula u gornji dom.

Raštane su ozbiljno shvatili ispit zvan Ugljan. Plod toga je pobjeda i tri boda koja su s otoka otplovili put Rastana. Stipe Čirjak je zadovoljno trljao ruke, a stigao je i zabiti dva puta.


Reci što misliš!