Sport

Boks, BK Ares

Luka Bukvić se plasirao u finale Zagreb Opena

Luka Bukvić se plasirao u finale Zagreb Opena

Mladi boksači BK Aresa od 17. do 20. listopada nastupaju na Zagreb Openu, međunarodnom turniru na kojem uz hrvatske nastupaju i boksači iz devet zemalja: Kanada, Rumunjska, Crna Gora, Poljska, Ukrajina, Mađarska, Njemačka i Srbija.

Jučer, prvog dana turnira uspješan je bio Luka Matijević uvjerljivom pobjedom 3-0 u četvrtfinalu protiv aktualnog prvaka Hrvatske Janka Grosa iz BK Omege Zagreb. Luka je odradio odličan meč i tako se plasirao u polufinale turnira.

Nažalost, danas je u polufinalnom meču od Luke bio bolji reprezentativac Srbije podijeljenom odlukom sudaca 2-1. Za Luku je ovo bio odličan meč i novo veliko iskustvo. Protivnik je bio bolji za par čistijih udaraca.

Luka Bukvić je danas u polufinalu u kadetskom uzrastu pobjedio je s 3-0 Matka Stojanovića, aktualnog prvaka i reprezentativca Hrvatske. Luka je dominirao kroz cijeli meč i na kraju zasluženo slavio te se plasirao u sutrađnje finale.

Danas je ostatak ekipe BK Ares odrađivao sparing mečeve. Sutra boksači koji ne boksaju spariraju s Poljacima, Slovencima, Zagrepčanima...


Reci što misliš!