Sport

burno na višnjiku

Branimir Longin: Ponudio sam ostavku, čeka se odluka Nadzornog odbora

Branimir Longin: Ponudio sam ostavku, čeka se odluka Nadzornog odbora
Mate Krezić

Nakon što je katastrofalni start sezone doveo do smjene trenera Ante Nazora, do promjene bi moglo doći i na poziciji sportskog direktora. Potvrdio je to Branimir Longin na današnjoj press konferenciji.

Nakon što se sada već bivšem treneru zahvalio na suradnji te mu poželio sreću u nastavku karijere, Branimira Longina smo upitali smatra li da je trener glavni i jedini krivac za nastalu situaciju...

"Naravno da nije, ali je trener prvi na vjetrometini. Definitivno se osjećam jednako odgovornim i zato sam dao svoj mandat na raspolaganje Nadzornom odboru. Sutra je njihov sastanak i tada ćemo razgovarati o toj situaciji."

Budući da ste zaduženi za pregovore s novim trenerom, smatrate li da je pomalo neozbiljno od kluba očekivati od nekog tko je pred odlaskom da se bavi tako delikatnim zadatkom?

"Nije mi zadatak pronaći trenera nego ostvariti kontakte. Ja sam ipak bliži s trenerima i agentima, pa je logično da razgovore potenciram ja."

Koliko je istine u informacijama da su Mulaomerović i Jusup glavni kandidati za klupu Zadra?

"Jučer smo razgovarali sigurno o desetak kandidata. Da, Jusup je u kombinacijama, međutim to je tek u pregovorima, ali nadam se da će se sve tijekom dana znati. Pričalo se i s Mulaomerovićem i još nekim imenima..."

Pomalo je šokantno da se uopće ušlo u pregovore s čovjekom koji sa zadarskim navijačima ima, najblaže rečeno, nategnuti odnos. Ipak, pouzdano doznajemo kako se Mula sam povukao iz pregovora te više nije u konkurenciji za klupu Zadra.

Dodajmo ovome i kako će večerašnju utakmicu protiv Dubrave voditi Franko Sterle.


Reci što misliš!