Sport

obuka neplivača

Na zadarskom bazenu proplivalo 17 "ribica"

Na zadarskom bazenu proplivalo 17

22. listopada uspješno je završen još prvi ciklus obuke neplivača u ovoj sezoni. Osnovni cilj obuke je pripremiti dijete za samostalan i siguran boravak u vodi, a u ovom ciklusu obuku je završilo 17 djece u dobi od 4 godine do 7 godina.

Na kraju programa koji je trajao 15 dana slijedilo je finalno testiranje gdje su djeca naučeno demonstrirala pred svojim instruktorima i roditeljima, te je trener svoj djeci dodijelio diplome, klupske majice i prigodne poklone.  Fotografije sa dijela obuke te dodjele diploma možete pogledati u fotogalerijama na www.pk-jadera.hr. Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu. Članovi koji su se odlučili za nastavak treninga u školi plivanja imaju popust na članarinu prvog mjeseca treninga. Već danas startaju dvije grupe obuke, a još par mjesta ima slobodnih za slijedeći termin koji će biti krajem svibnja.

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Rita Belančić, Luka Galešić, Aileen Jurić, Marija Krišto, Mihael Milišić, Luka Najman, Maximo Olate, Matilda Olate, Vanja Perić, Leon Pervizaj, Edon Pervizaj, Boris Pucar, Teo Ivan Radoš, Oliver Rogulj, Filip Šestan, Luka Trebec, Fabian Zekić.

Treneri koji su provodili program: Tomislav Brkić, prof., Ante Džaja, prof. i Edgar Nimac

 


Reci što misliš!