Sport

Košarka, HT Premijer liga

Puntamičani upisali pobjedu na gostovanju u Zaboku

Puntamičani upisali pobjedu na gostovanju u Zaboku
Sport023

Šesto kolo HT Premijer lige donijelo je drugu pobjedu u sezoni košarkaša Sonik Puntamike. Puntamičani su do drugog slavlja stigli na još jednom gostovanju.

Nakon što su premijernu pobjedu u ovom natjecanju ostvarili protiv Hermes Analitice ovog puta su bili bolji od Zaboka rezultatom 83:92.

Domaćini su nakon uvodnih deset minuta vodili 28:21. Dvije minute poslije Zabok ima 34:21 a na poluvremenu je bilo  47:41 za igrače Ivana Tomasa.

Po običaju, Puntamičani su nakon prvog djela jedna sasvim druga momčad. Tako je bilo i ovog puta, briljantno su odradili treću četvrtinu, dobili su ju 26:13 za prednost uoči zadnjih deset minuta 60:67.

U sličnom ritmu nastavili su i u tom periodu, tri minute prije kraja imali su vodstvo 68:83 i tu je stavljena točka na „i“ ovog dvoboja.

Važna pobjeda odlazi put Jazina, bravo dečki.

Juraj Segarić s 20 koševa bio je prvi strijelac kod Sonik Puntamike, Emilio Banić je dodao 19 uz 8 skokova a Josip Jukić 18. Teo Petani uz 11 koševa imao je i 8 asistencija a Segarić 7.

Dvije pobjede i četiri poraza učinak su do sada igrača Šime Kraljevića koje u petak u Jazinama očekuje dvoboj protiv Škrljeva.


Reci što misliš!