Sport

#igrajzadre

Tornado dolazi na trening Zadra uoči Partizana kako bi igračima pružio bezrezervnu podršku

Tornado dolazi na trening Zadra uoči Partizana kako bi igračima pružio bezrezervnu podršku
Bojan Bogdanić

Udruga navijača Tornado sinoć se oglasila priopćenjem u kojem pozivaju sve vas kojima je još uvijek stalo do Košarkaškog kluba Zadar da im se pridružite i pružite bezrezervnu podršku igračima uoči dvoboja s Partizanom.

Tornadovo priopćenje prenosimo u cjelosti:

Svjedoci smo da je naš KK Zadar godinama igračka određenih interesnih grupacija i predmet politikanstva, te da u našem klubu "svega" ima ali odgovornosti za neuspjehe najmanje- upravo zbog toga šaljemo ovo priopćenje.

Naše su želje već dugi niz godina iste, a to je da KK Zadar konačno postane konkurentan i transparentan klub, sa stručnim ljudima na vodećim pozicijama. Smatramo da klub već danas treba naći nove ljude koji će voditi klub stručno i sa iskrenom željom u uspjeh, a uspjehom smatramo da se grad opet ponosi svojim najpoznatijim kolektivom, te da se na utakmice opet dolazi u velikom broju i sa osmijehom na licu.

Naš cilj nisu kozmetičke kadrovske promjene koje su se dogodile prije 2 godine, već promjena poslovanja kluba iz temelja, te uvjeti koji nikad više neće dopustiti nesposobnim i nestručnim ljudima da stanu na čelo našeg kluba.

Mjesto odakle mi provodimo naše misli i ideje je TRIBINA i zato pozivamo sve Zadrane koji nisu odustali od najdražeg kluba da nam se pridruže u masovnom odlasku na trening košarkaša u Petak u 18 sati. U ovom trenutku trener Jusup i momčad moraju osjetiti našu bezrezervnu i snažnu podršku isto kao i što odgovorni za ovakvo stanje u klubu i na tablici moraju osjetiti nelagodu i sram.

Petak 8.11. u 18 sati

- Okupljanje na parkingu ispod dvorane na Višnjiku i zajednički odlazak na trening

Subota 9.11. u 18 sati

- Zadar-Partizan


Reci što misliš!