Sport

ht premijer liga

Sinjski Alkari u Jazinama protiv Sonik Puntamike

Sinjski Alkari u Jazinama protiv Sonik Puntamike

Košarkaši Sonik Puntamike ove subote od 18 sati u nastavku HT Premijer lige u Jazinama će ugostiti momčad sinjskog Alkara. Dalmatinski sraz ova dva suparnika Radio Zadar izravno će prenositi iz kultne dvorane.

Dvanaesto kolo donosi zanimljiv dvoboj dvaju dalmatinskih sastava. Upravo na otvaranju sezone ove dvije momčadi igrale su u Sinju, Puntamičani su bili blizu pobjede za kojom i dana žale.

Međutim, konsolidirali su svoje redove te su sada i dobrom omjeru od 4 pobjede i 7 poraza.

„Mislim da smo u dobroj situaciji, mogla je biti i koja pobjeda više, ali što je tu je. Sezona je duga, tako da vjerujem da ćemo po njezinom završetku svi imati dosta razloga za zadovoljstvo” - kaže igrač „zelenih” Filip Jošić.

Koliko je zadovoljan svojim igrama.

„Uvijek može bolje i tome težim. Naporno treniramo svi i rezultat tog rada se vidi. Prava smo klapa, jedan drugog uvijek bodrimo i to je ono što je naš forte, zajedništvo”.

Rekli smo u Jazine stiže Alkar.

„Veselimo se i ovoj utakmici kao i svakoj drugoj. Da, bilo je zanimljivo u Sinju, bit će i sada, ne sumnjam u to. Mi moramo od samog početka utakmice krenuti agresivno, igramo kod kuće i to trebamo iskoristiti. Samo nas pobjeda zanima”

Jošić s 22 trice predvodi dalekometne strijelce u redovima Sonik Puntamike. Upravo, jedna od njih, ona u zadnjem kolu protiv Splita prošla je kroz mrežicu i donijela igračima Šime Kraljevića veliko slavlje.

„Totalno luda utakmica je to bila, iz minusa smo došli u plus, pa iz toga u egal i na kraju naša pobjeda. Šut sa zvukom sirene, haha, predivan osjećaj je tako riješiti susret. Neka bude još koji put, ne bih se bunio hahah” - zaključio je Filip.


Reci što misliš!