Sport

košarka, aba liga

Danijel Jusup uoči Zvezde: Pozivam navijače da nam dođu pomoći, jer njihova pomoć puno nam znači

Danijel Jusup uoči Zvezde: Pozivam navijače da nam dođu pomoći, jer njihova pomoć puno nam znači
Z.Kucelin/KK Zadar

Košarkaše Zadra u nedjelju očekuje jedan od najtežih ispita cijele sezone. Na parketu Krešine dvorane, s početkom u 18 sati, gostovat će beogradska Crvena Zvezda, trenutno petoplasirana momčad ABA lige, no definitivno s kvalitetom za sami vrh natjecanja.

Danijel Jusup na poslijepodnevnom treningu otkrio je kako se Junaković još nije oporavio, ali da će Sirišćević vjerovatno konkurirati za sastav.

"Nas muče te povrede. Junaković neće biti spreman, Siriščević će se danas priključiti ekipi i vjerujem da će on biti spreman i sutra vjerovatno u sastavu. Nama je svaka utakmica ista. Istim pristupom mi moramo ući sto na sat protiv prve i posljednje momčadi, a hoće li to biti dovoljno teško je govoriti."

Dvoboj protiv Zvezde na parketu Krešinog doma zadarski trener iskoristio je kao poziv vjernim navijačima.

"Publika nam stvarno pomogne i ja ih ovim putem pozivam da nam dođu pomoći, jer njihova pomoć puno nam znači."

Trener je nakon povratka s gostovanja kod Škrljeva i odrađenih pet dana dodatnih priprema u svrhu momčadske regeneracije i podizanja igre dojma kako bi se upravo to moglo i pokazati.

"Takve stvari uvijek dobro dođu, da se ekipa malo skupi i podigne zajedništvo, kako bi veći fokus bio na košarci. Samim time kvaliteta treninga je veća, jer kad je tako onda će se to negdje i pokazati", zaključuje 58-godišnji zadarski trener.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!