Sport

nadolazeći događaji to potvrđuju

ŠC Višnjik nakon teniskog i boksačkog postaje i odbojkaški centar

ŠC Višnjik nakon teniskog i boksačkog postaje i odbojkaški centar
Nenad Opačić / Višnjik

Nakon uspješno organiziranog MEVZA prvenstva u odbojci, na kojem je Hrvatska ženska kadetska reprezentacija porazom od Slovačke u finalu osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju, za Zadar i zadarsku odbojku stižu nove lijepe vijesti.

Naime, kako saznaje portal Sport023, Odbojkaški klub Zadar i Športski centar Višnjik u sljedećih nekoliko mjeseci bit će domaćini i organizatori nekoliko velikih odbojkaških natjecanja. Prvi od njih je završnica PH za juniore i juniorke koja će se održati krajem mjeseca siječnja. U svibnju slijedi mlađe kadetsko i kadetsko PH, a kulminacija svega bit će dolazak seniorske muške i ženske reprezentacije Hrvatske koja će, također u svibnju u dvorani Krešimira Ćosića odigrati četiri utakmice u sklopu Zlatne lige.

Prema još nepotvrđenim informacijama, ŠC Višnjik trebao bi krajem lipnja ugostiti i osam reprezentacija iz cijelog svijeta koje će kroz sedam dana igrati natjecanje Challenge Cupa.

Čini se kako će Zadar, odnosno Športski centar Višnjik nakon teniskog i boksačkog polako postaje i vodeći nacionalni odbojkaški centar.


Reci što misliš!