Vodič / Noćni život

Maya pub

Prvog svibnja zatvara Maya pub

Prvog svibnja zatvara Maya pub

Alternativna scena gubi važan punkt u Zadru

Nakon što je niz godina pružao zabavu brojnim Zadranima i studentimam legendarni Maya pub 1. svibnja zatvara svoja vrata, piše Slobodna Dalmacija.

 

Iako je zatvaranju prethodila sumnjiva serija izgreda u klubu i oko njega, suvlasnik kluba Boško Vitas tu je činjenicu demantirao kao pravi razlog zatvaranja, kazavši da je u radu kluba jednostavno došlo do zasićenja.

- Nakon sedam godina uspješnog rada, došlo je do zasićenja i bilo bi primarno da se ova priča završi. Riječ je o radu tijekom noći, za što treba imati živaca i puno volje - izjavio je Vitas, dodajući iznova da razlozi zatvaranja kluba na Poluotoku nisu sve češći napisi o izgredima u crnoj kronici.

- Istina je da su se katkad događali incidenti, no većina ih je u medijima drukčije prikazana, čijom krivnjom, ne znam.

Iako se u novinama navodilo da su se izgredi događali u klubu, većina ih se nije događala tamo - kazao je Vitas o izgredima koji su prethodili zatvaranju kluba koji je punih sedam godina bio glavno okupljalište Zadrana željnih dobre zabave i kvalitetne glazbe.

Iako je godinama bio glavna destinacija Zadrana koji su nakon ponoći željeli uživati u dobroj glazbi, klub će se nakon zatvaranja prenamijeniti u nešto posve drugo.

Nakon zatvaranja prostor će se, kako je najavio, Vitas prenamijeniti najvjerojatnije u ugostiteljski objekt u kojem se, između ostalog, planiraju organizirati i svadbene večere, čime će se ugasiti klupski prostor koji je prošlih godina bio pozornica brojnim značajnim bandovima iz Hrvatske i svijeta.


Reci što misliš!