Zabava

Selfie savjeti

Osam trikova uz koje ćete na svakoj fotki izgledati savršeno

Osam trikova uz koje ćete na svakoj fotki izgledati savršeno

Znate li da se na Instagramu nalazi čak 260 milijuna selfieja? Očito je da svi vole fotkati sami sebe, no svi znamo i koliko je selfieja koje nikad ne bismo objavili potrebno opaliti da dobijemo barem jedan pošteni.

Ako razmišljate o karijeri blogera, modela ili jednostavno samo želite izgledati bolje na fotkama, prikupilo smo nekoliko jednostavnih trikova kako da izgledate savršeno na fotkama.

1. Svjetlo

Pripazite na svjetlo, jer sjene koje padaju na vaše lice mogu potpuno promijeniti vaš izgled na fotki. Koristite prirodno svjetlo i okrenute se prema izvoru svjetlosti.

2. Sjedeći položaj

Kako biste izgledali najbolje moguće na fotkama, sjednite prekriženih nogu, a ruke položite u krilo.

3. Sunčane naočale

Ako se osjećate i izgledate umorno, skrijte podočnjake iza sunčanih naočala. Fotka će vam izgledati više chic.

4. U pokretu

Izbjegavajte fotke na kojima se vidi da pozirate. Počnite šetati prema kameri kad vas netko drugi fotka, što će vašoj kosi i odjeći dati onaj lepršavi dojam.

5. Vježba, vježba, vježba...

Ako želite postati model ili blogerica, vježbajte svoje poze u ogledalu. To je najbolji način da pronađete najbolje kuteve pa će vam biti lakše pokazati najbolje strane pred fotoaparatom.

6. Budite zaigrane

Osim ako ne želite na fotki izgledati fatalno i ozbiljno, smijte se i glupirajte pred kamerom. To je najbolji način da svom licu date onaj poseban sjaj.

7. Nemojte gledati u kameru

Dodajte misterij svojim fotkama tako što čete gledati u stranu tijekom fotkanja. Osim toga to će naglasiti vaše crte lica.

8. Fotkanje portreta

Osoba koja vas fotka trebala bi biti malo iznad vas, a ako se sami fotkate, malo podignite kameru.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.