Zabava

Bravo, dečki!

Postolari u utrci za Porin

Postolari u utrci za Porin

20. Porin ove godine održat će se 11. svibnja u dvorani centra Zamet u Rijeci. Zadarski bend Postolar Tripper našao se među nominiranima u kategoriji klupske glazbe za najbolji album i to u društvu Mangroove i Ede Maajke.

2009. godine Postolar Tripper sa svojjim drugim albumom ‘Popravni' nominirana je za hrvatsku diskografsku nagradu Porin u kategoriji klupske glazbe, zajedno s grupom Elelental, te Edom Maajkom.  

Najviše nominacija ove godine ima Tony Centinski - sedam nominacija, među kojima i one za vokal, pjesmu i album godine. S pet nominacija Cetinskog slijede Neno Belan i Fiumens, producent Nikša Bratoš i i Elvis Stanić s albumom "Sol et Luna".

Ana Rucner, Ansambl Lado, Ljerka Očić, Natali Dizdar, Pavel, Urban & 4, Coco Mosquito te Viktor Vidović za svoje su albume osvojili po 4 nominacije pa je očito da će bitka ove godine u svim kategorijama biti izrazito neizvjesna.

Čelistica Ana Rucner je, uz Marija Huljeva i Radio Aktiv, nominirana za Novog izvođača godine. Popis svih kategorija i nominacija pogledajte ovdje .

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.