Zabava

Koncert u Koprivnici

Koprivnica: Četiri sata glazbene čarolije uz Đorđa Balaševića

Koprivnica: Četiri sata glazbene čarolije uz Đorđa Balaševića

Dvorana srednje škole u Koprivnici sinoć je bila mjesto na kojem se pisala povijest međusobne ljubavi između Đorđa Balaševića i domaćina, ali i brojne publike koja je potegnula do Koprivnice iz raznih krajeva Hrvatske, pa  i iz susjednih zemalja.

A u nepisanim povijesnim knjigama stajat će podatak da je upravo tu, omiljeni autor uz podršku vjernih obožavatelja, po posljednji put izlistao stranice prvog dijela "Kalendara mog djetinjstva" - specifične autorske večeri u kojoj je Đole oduševio publiku pričom i pjevanjem svojih uspješnica.

Čak četiri sata i pet minuta trajala je čarolija koprivničke večeri u sportskoj dvorani, čarolija koja se osjetila već od samog početka, i prije nego što je Đole izašao na pozornicu osmišljenu u posebnoj scenografiji. Ista ta čarolija trajala je cijelo vrijeme, a publika je kraj nastupa dočekala na nogama dajući do znanja da je i tih 245 minuta nekako prebrzo prošlo...

Programom u Koprivnici tako je završena trilogija Bjelovar-Čakovec-Koprivnica, a ujedno i era ovog programa. No, fanovi omiljenog panonskog mornara, već sada zdušno očekuju novi, najavljeni program, kojeg Balašević najavljuje kao nastavak dosadašnjeg.

A poznavajući Đoleta, opet će se hrliti u dvorane i kazališne prostore, jer oni koji su jednom "okusili vrijeme uz Balaševića" jednostavno "dolaze po još". Zato Balašević doista i jest poseban autor ovih prostora.

 

 

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.