Zabava

Koncert Elementala u Q baru

Elemental "zapalio" Q bar

Elemental

Bio je to jedan od onih koncerata koji će se zasigurno pamtit, barem što se tiče Zadra i zadarskih ljubitelja ovog sastava. Nakon tri godine Elemental je ponovno posjetio Zadar, točnije Q bar i zasjao u punom sjaju.

 

Iako je koncert počeo nešto kasnije od očekivanog, Elemental je odradio odličan posao, publika ih je odlično pratila i svaku otpjevanu pjesmu nagradila aplauzima i pohvalama. Ni Elemental nije mogao sakriti počašćenost tako dobrim prihvatom i tijekom koncerta zbog čega su iz pjesme u pjesmu bili sve bolji, uigraniji i energičniji.

Random su se redali hitovi Reži me, U mojoj glavi, Romantika, Tako lijepa, Iz dana u dan, Crveno, Dobar dan, Vertigo, Osmijehom, Napokon, Priroda i društvo,....  i mnogi drugi. Britki, direktni tekstovi bez cenzure i zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala sinoć su, malo je reći, „zapalili" Q bar i atmosferu doveli do ludila.

Iako se ništa manje nije niti očekivalo jer bend na svakom svom nastupu uvijek daje sebe cijelog, savršeno uvježbani i profesionalni Mirela Priselac Remi, Luka Tralić Shot, Erol Zejnilović, Konrad Lovrenčić, Davor Zanoški, Ivan Vodopijec i Nataša Tonković od prve su pjesme s pozornice širili nevjerojatnu energiju i dokazali se kao apsolutna regionalna glazbena i koncertna veličina. Jednostavno, vladali su scenom i, općenito, cijelim prostorom.

Elemental je ponovno dokazao da je jedan od favorita zadarske publike i opravdao činjenicu da su postali glazbena atrakcija o kojoj se priča od Slovenije do Makedonije, i koja rasprodaje koncerte gdje god da se pojave.

U razgovoru s Lukom Tralićem zvanim Shot, saznali smo da neumorni Elemental ljeto planira provesti na brojnim festivalima i gostovanjima gdje, osim svog posljednjeg albuma "Vertigo", dobitnika Porina i priznanja kritike i obožavatelja, predstavljaju i one starije singlove koji se dan danas slušaju kao da su tek izašli.

Zadar je pokazao da obožava Elemental i, nakon sinoćnjeg nastupa, sa sigurnošću možemo reći da jedva čekamo njihov sljedeći koncert!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.