Zabava

Filmski svijet

Idris Elba: "Thor 2" bit će nevjerojatan!

Idris Elba:

Idris Elba u intervjuu za MTV News najavio je kako će reprizirati svoju ulogu Heimdalla u nastavku uspješnog filma mitskom junaku "Thoru" koji je zbog svojih grijeha bačen na Zemlju.

"Thor 2," koji kreće s produkcijom kasnije ove godine, trebao bi istražiti i druge dijelove svemira osim Asgarda i Zemlje, što će uključiti i veći angažman Elbinog lika Heimdalla. Elba, koji je zasad upoznat samo s dijelom scenarija, najavio je kako je uzbuđen zbog filma, ne samo zbog svoje veće involviranosti, već i zbog priče koja je, prema njegovim saznanjima, mnogo zanimljivija i bogatija od one iz prvog dijela.

"Heimdall definitivno ima veći angažman, ali ono što je nevjerojatno jest priča koja otkriva tko su zapravo Asgadijanci. Mislim da će ljudi biti prilično zadovoljni", rekao je Elba.

Chris Hemsworth još će jednom zamahnuti svojim maljem u ulozi "Thora", a redateljsku palicu preuzeo je Alan Taylor, TV redatelj čiji projekti uključuju serije "Game of Thrones", "Boardwalk Empire", "Mad Men", "The Sopranos" i "Nurse Jackie".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.