Zabava

Arsenal Zadar

Osvojite ulaznice za koncert klape Cambi u Arsenalu

Osvojite ulaznice za koncert klape Cambi u Arsenalu

Svakim svojim nastupom klapa Cambi vrhunskim izvedbama, pjevajući tradicionalne dalmatinske i zabavne pjesme, uspjela je ostvariti sklad dalmatinske glazbene baštine i suvremenih glazbenih kretanja.

U nastupima klape Cambi osjeća se iskrena ljubav prema klapskom pjevanju što dodatno doprinosi kvaliteti njihovog izričaja, promicanju izvorne klapske pjesme izvedene na suvremeni način i proširuje krug slušatelja i gledatelja.

Klapa Cambi gostuje u zadarskom klubu Arsenal u petak 11. svibnja, a portal eZadar u suradnji s organizatorom poklanja svojim čitateljima četiri (4x1) ulaznice za ovaj glazbeni spektakl.

Kako biste ušli u bubanj iz kojeg izvlačimo sretne dobitnike bit će potrebno odgovoriti na lagano nagradno pitanje i imati dosta sreće prilikom izvlačenja.

Kako se zove prvi tenor Klape Cambi?

Vaše odgovore skupa s osobnim podacima upišite u formular nagradne igre na dnu stranice do petka 11. svibnja u 11 sati nakon čega ćemo obaviti izvlačenje sretnih dobitnika i njihova imena objaviti u članku u rubrici Zabava na portalu.

Dobitnici će biti upisani u knjigu gostiju kluba Arsenal i svoje će ulaznice moći preuzeti na blagajni kluba pred početak koncerta.

Puno sreće i dobru zabavu žele vam Arsenal Zadar i eZadar.hr.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.