Zabava

Najavljujemo

Klapske zvijezde zapivat će Zagrebu

Klapske zvijezde zapivat će Zagrebu

Tomislav Bralić & Intrade, klape Maslina, Sv. Juraj-HRM, Cambi i Kampanel, te gosti Vinko Coce, Lidija Bačić i Ivana Radovniković, vraćaju se ponovo u Zagreb kako bi okrunili neobjašnjivi uspjeh koji ih prati ovih godina

Dom sportova, Zagreb, 16. svibnja 2012. postat će hram najboljih i najboljega što trenutno može ponuditi ova vrsta glazbenog stvaralaštva.

Možemo, bez lažne skromnosti, reći da se dalmatinska klapska pisma svojom neupitnom kvalitetom kako glazbenog izričaja tako i stihova vinula u neslućene visine popularnosti, kako kod publike, tako i glazbenih stručnjaka. Od 2009. godine, kada se u Zagrebu održao zadnji veliki klapski spektakl, publika strpljivo čeka i eto dočekala je novi spektakl u trenutku kada se klape „in" više nego ikada.

Nakon što su poput bure prošli kroz sve velike dvorane u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu i ostavili neizbrisiv trag od Rijeke i Pule do Zagreba, Varaždina, Splita, Zadra, Dubrovnika i još mnogih hrvatskih, ali i inozemnih gradova i mjesta, ovo društvo odabranih, Tomislav Bralić & Intrade, klape Maslina, Sv.Juraj-HRM, Cambi i Kampanel, te gosti Vinko Coce, Lidija Bačić i Ivana Radovniković, vraća se ponovo u Zagreb kako bi okrunili neobjašnjivi uspjeh koji ih prati ovih godina.

Voditelj ovog spektakularnog koncerta, doajen je spikerske scene, legendarni Oliver Mlakar koji će ovom glazbenom slavlju dati poseban pečat.

Provjerana ekipa koja radi godinama ove klapske spektakle pobrinuti će se za maštovitu scenografiju (Neven Stojaković), vrhunske akustičke uvjete firma „Cobraton" Brace Radovića a naše će nas klape pismom odvesti na mjesta gdje nema tjeskobe svakodnevnice, na mjesta gdje vlada sklad i ljubav, mir i razumijevanje.

Cambi je proslavio respektabilnih 25 godina zajedničkog pjevanja i opjevao nam Dalmaciju od zipke do križa kako to samo oni znaju. Snimili su i spot neupitne umjetničke vrijednosti.

Tomislav Bralić & Intrade dočekali su ovacijama publike svoju 'Zoru bilu', klapa Maslina je već ušla u antologiju svojom pjesmom 'Da te mogu pismom zvati', a i ostalim uspješnicama, Sv. Juraj -HRM je sinonim za dobru kako izvornu tako i komponiranu dalmatinsku pjesmu, a Kampanel u sve to unaša i dašak nečeg novog, a jednako kvalitetnog.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 16.04.'12.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.