Zabava

Zbog logističkih razloga

Otkazan Madonnin koncert u Zagrebu

Otkazan Madonnin koncert u Zagrebu

Promotori su potvrdili da je koncert otkazan z

Otkazan je veliki koncert kojeg je kraljica popa Madonna trebala u sklopu svoje nove turneje, kojom će promovirati album "MDNA", 11. lipnja održati u Zagrebu, na stadionu Maksimir.

Iako su ulaznice za koncert od sredine veljače bile u prodaji i to po cijenama od 230 kuna za gornji dio sjeverne tribine pa sve do vrtoglavih 1.790 kuna za vip ložu, Madonna će ipak i ovog puta na svojoj turneji zaobići Hrvatsku. Lijepu našu Madonna je zaobišla i na svojoj prethodnoj turneji "Sticky & Sweet Tour" iz 2008. godine, kad se također najavljivao njen dolazak u Zagreb.

"Iznimno nam je žao što će mnogi fanovi Madonne ostati razočarani"

Promotori Adria Entertainment i Live Nation danas su potvrdili da je Madonnin koncert, prvotno zakazan za 11. lipnja, otkazan zbog logističkih razloga. "Iznimno nam je žao što će mnogi fanovi Madonne ostati razočarani", poručili su, dodajući: "Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert svoj povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili. Fanovima koji su svoje ulaznice kupili online će se iznos vratiti na njihove kartice. Oni koji su svoje ulaznice kupili u uredu Adrie Entertainment, neovisno o načinu plaćanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu - u uredu Adrie Entertainment".

Povrat novca za ulaznice od 19. ožujka
 
"Nažalost, u svijetu korporativnog biznisa donose se odluke koje su primarne na dobrobit korporacije. U ovom slučaju nismo mogli ići ispod nekih dogovora koje smo imali s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze koje su pred nas naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona. Obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizirati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi donio gubitak svim stranama u projektu. Zato smo koncert morali otkazati. Povrat novca počinje 19. ožujka i trajat će dok god i zadnji kupac ne dođe po povrat novca za svoju kartu. Znamo da ovakva odluka o otkazivanju može imati utjecaj na tržište, ali naša dugogodišnja korektnost prema publici i međusobno povjerenje, sigurni smo, nadvladat će i ovaj izazov, te to povjerenje neće biti narušeno", izjavio je predsjednik Uprave Adria Zabave, Vladimir Ivanković.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.